BERITA TERKINI DARIPADA PRESIDEN KEPAK

Dimaklumkan bahawa Kertas Cadangan Penambahbaikan SBPA daripada KEPAK telah dikemukakan sendiri oleh Presiden bersama-sama dengan Timbalan Presiden dan Pengerusi Biro Skim kepada YBhg. Datuk Farida Mohd Ali, TKPPA pada 15 Februari 2012 (Rabu) di pejabat beliau. Salinan kertas cadangan tersebut juga telah diserahkan kepada YBhg. Tan Sri KPPA melalui Pegawai Khas beliau Encik Mior Hasrul Affendi Mior Ahmad pada hari yang sama.

Disamping itu, isu-isu yang dikemukakan dalam kertas cadangan berkenaan akan dibawa dan dibincangkan di dalam Bengkel Khas Jawatankuasa Bertindak SBPA – CUEPACS yang akan diadakan pada 17 – 18 Februari 2012 di Hotel Putra, Kuala Lumpur oleh wakil KEPAK (Presiden dan Pengerusi Biro Skim).

Justeru, kami amatlah mengharapkan doa restu daripada semua PPT di seluruh negara agar segala cadangan daripada KEPAK dipersetujui dan diluluskan seperti yang dipohon.

Sekian, terima kasih.

Presiden

Advertisements
This entry was posted in Berita Terkini. Bookmark the permalink.

One Response to BERITA TERKINI DARIPADA PRESIDEN KEPAK

  1. fizmah says:

    Tahniah dan terima kasih tuan presiden dan krew yang bertungkus lumus dalam hal memperjuangkan hak PPT. Saya percaya semua ahli PPT sentiasa berdoa dan berada dibelakang memberikan sokongan padu atas segala usaha. Muga niat murni ini menjadi kenyataan. AMIN

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s